Welcome into the world of Cenzaa..


Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert. Het is een 100% Nederlands merk en werkt met een hoge dosering werkstoffen die grenzen aan het medische.

PCN2©
Cenzaa is ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen. Deze kwaliteit garanderen we mede door onze hoogtechnologische verpakkingen. Alle producten van Cenzaa bevatten geselecteerde werkstoffen in ongekend hoge concentraties, tot wel 39,4 %. Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen! Cenzaa werkt volgens het revolutionaire PCN2© systeem, waarbij maximale huidverbetering samen gaat met een intense wellnessbeleving!

Beauty from within
De filosofie van Cenzaa is dat échte schoonheid van binnen zit. In de cosmetica branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen en van buiten ondersteund moet worden. We kijken daarom niet alleen naar de ‘buitenkant, maar ook naar de ‘binnenkant’.

Packaging
Cenzaa streeft naar het hoogst haalbare resultaat, daarom zijn de producten verpakt in zuurstof dichte verpakkingen. Door het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem worden de zeer hoge concentratie werkstoffen behouden en wordt kwaliteit gegarandeerd. Daarnaast maakt Cenzaa gebruik van verpakkingsmaterialen welke door verantwoord bosbeheer zijn verkregen. Cenzaa neemt hun verantwoordelijkheid uit respect voor de natuur, van ontwikkeling tot productie.

Waarom heb ik gekozen voor Cenzaa?
Ik was opzoek naar een salonmerk wat luxe uitstraalde en waardoor ik mijn klanten volledig in de watten kan leggen, maar daarnaast ook rekening houdt met de natuur en het milieu. Cenzaa selecteert hun verpakkingsmaterialen welke door verantwoord bosbeheer zijn verkregen en is dierproefvrij. Daarnaast zocht ik ook een merk met hoogwaardige werkstoffen om zo maximale huidverbetering te bereiken. Cenzaa is een natuurlijk product zonder toevoegingen van chemische conserveringsmiddelen die de huid meer kwaad dan goed doen. Cenzaa heeft het allemaal en ik word erg blij van het werken met deze producten. Alle producten van Cenzaa voelen heerlijk zacht aan en zitten vol met vitamines en antioxidanten. Een Cenzaa behandeling is een weldaad voor lichaam en geest. Gun uzelf een heerlijke ontspannen behandeling met maximale huidverbetering!

Voor meer informatie over Cenzaa stuur ik u graag door naar www.cenzaa.nl